Wednesday, June 18, 2008

SONG OF THE WEEK


Fitur mingguan ini kembali diupdate, langsung tancap! inilah dia Touch My Body dari Mariah Carey! sesuai request dari teman seperjuangan kami di SMA, tammi.
Lagu ini dirilis tanggal 28 Maret 2008, (ooh, ini lagu baru yaa? saya baru tauk, hahaa)

LIRIK ASLII

MC, you're the place to be
Oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah

I know that you've been waiting for it
I'm waiting too
In my imagination I'd be all up on you
I know you got that fever for me
Hundred and two
And boy I know I feel the same
My temperature's through the roof

[Chorus:]
If there's a camera up in here
Then it's gonna leave with me
When I do (I do)
If there's a camera up in here
Then I'd best not catch this flick
On YouTube (YouTube)
'Cause if you run your mouth and brag
About this secret rendezvous
I will hunt you down
'Cause they be all up in my bidness
Like a Wendy Interview
But this is private
Between you and I

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did.
Touch my body
Let me wrap my thighs
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body.

Boy you can put me on you
Like a brand new white tee
I'll hug your body tighter
Than my favorite jeans
I want you to caress me
Like a tropical breeze
And float away with you
In the Caribbean Sea

[Chorus]

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did.
Touch my body
Let me wrap my thighs
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body.

I'm gonna treat you like a teddy bear
You won't wanna go nowhere
In the lap of luxury
Baby just turn to me
You won't want for nothing boy
I will give you plenty
Touch my body

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did.
Touch my body
Let me wrap my thighs
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body.

Oh yeah oh yeah oh yeah
Oh yeah oh yeah
Oh oh oh oh yeah
Touch my body...


*tarik napas dalam-dalam* HERE WE GO!

Terjemahan:

Sentuh Bodi Saya (ANJROT.ANJROT.ANJROT aneh banget)

MC (ini maksudnya pembawa acara atau apa?) tempat lo asik..
Iya,Iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, iya, (ada berapa sih "oh yeah"-nya, saya asal kopi-paste aja, hahah)

Gue tau lo udah lama nungguin itu kaan?
Gue juga sih
Di imajinasi gue semuanya teserah lo
Gue juga tau lo kena demam (apa maksudnya yakk)
Seratus dua (kayak nomer angkot? WTF)
Coy, gue juga ngerasa kayak gitu (ngerasa apa? angkot?)
Temperatur ke genteng (NGAPAIN NGITUNG TEMPERATUR GENTENG?! pusing saya..)

[CHORUS:]
Kalo ada kamera, pasti gue bawa kabur
Gue bawa kabur (WTF, diulang?)
Terus kalo ada kamera
Mending gak gue taro di YouTube
Soalnya kalo lo cablak tentang pertemuan rahasia ini (tsahh, mantap)
Gue akan ngeburu lo
soalnya itu tawaran gue
Kayak interviu-nya Wendy
Cuma ini privat, gue sama lo.. (apa sih ini? *garuk-garuk pala*)

Sentuh badan gue
Taro di lantai (WOY! emang kain pel?!)
Ayo bergulat-bergulat (TAMMI!!! KENAPA LAGUNYA BEGINIII *nangis*)
Ayo main
Sentuh badan gue
Lempar aja ke tempat tidur (WADEFAAKK..)

*sumpah saya males nerjemahinnya*

eh, lagunya aneh bener.. dan lagi, saya gak berani nerjemahin sampe abis, untuk yang mau rikues lagu SILAKAN!! postingan SONG OF THE WEEK selanjutnya akan menampilkan Death on Two Legs dari........... RATU (terjemahin ke bahasa inggris yiaa)

MARI BERGEMBIRA

the P of The Pokari

6 comments:

Benazio R.P said...

hahaha dodol abis itu bener juga ya terjemahannya kek gitu hahaa lagu yang aneh hiehehe

We are The Pokari said...

AH, LAGU ANEH JUGA LU DMEN AMA LIRIKNYAHH! HAHAHA

a.Kartika said...

hahahahahaha... lagu apa ini??

tammi prasetyo said...

huahahahahahahahahaha
emang itu lagu bego nian.
kekekekekekekke

Republik Gaptek said...

kenapa gak dilanjutkan..kenap..yang bagian raba2 badan itu loh

We are The Pokari said...

Busett, ini orang pada semangat amat sama terjemahannya.. Entah pengen apa napsu? Hahaha